Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden volgen wij de voorwaarden van Hiswa Recron. Aanvullingen hierop zijn:

1.1 Aanvulling op artikel 6 - De betaling:
De aanbetaling van 50 % van de cursuskosten zal plaatsvinden als onderdeel van het inschrijfproces op de website (iDEAL). Het totale verschuldigde cursusbedrag dient uiterlijk één maand voor aanvang van de instructieperiode in het bezit te zijn van de vaarschool.

1.2 Aanmelding
U kunt zich aanmelden voor één of meerdere cursussen door een inschrijving te doen via de website www.zeilschoolvinkeveen.nl of een e-mail te sturen. Ook is het mogelijk telefonisch een vrijblijvende optie te nemen. Inschrijving vindt plaats onder de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy zoals vermeld op onze website. U ontvangt kort na het inschrijven een reserveringsbevestiging. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Het kan voorkomen dat een bepaalde cursus in een bepaalde periode reeds is volgeboekt, wij nemen dan contact op om eventuele alternatieven te bespreken.
Wij behouden ons het recht voor een cursus te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen (minimaal 3 cursisten). Wij nemen dan uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus contact op om eventuele alternatieven te bespreken.


1.3 Annuleringsverzekering
Het is mogelijk een annuleringsverzekering bij ons af te sluiten, deze verzekering neemt de annuleringskosten minus de 35 Euro administratiekosten over. Hiermee kunt u tot 24 uur voorafgaand aan een cursus de cursus annuleren. Voorwaarde is dat de annulering een gegronde reden, zoals ziekte, heeft. Eventueel kan hiervoor bewijs van derden worden gevraagd. Als u gebruik wenst te maken van de annuleringsverzekering, kunt u dat aangegeven tijdens het boekingsproces. De kosten van de annuleringsverzkering bedragen circa 5 % van de overeengekomen cursuskosten.


1.4 Verzekering
De zeilschool heeft een WA-bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Hierbij dient opgemerkt te worden dat er bij inschrijving voor een cursus sprake is van een zekere risico-aanvaarding van de cursist (b.v. verlies van een bril aan boord van een (zeil-)boot is niet verzekerd).


1.5 Voorwaarden
Voorwaarde voor het deelnemen aan de cursussen is dat je kunt zwemmen (minimaal zwemdiploma A). Zwemvesten zijn verplicht voor alle cursisten. Deze worden door de zeilschool verstrekt.


1.6 Kortingen (cursussen jeugd en jongeren)
Wij geven de volgende kortingen op de vermelde cursusprijzen:

- € 50,00 korting per persoon bij het boeken van een voor- of najaarscursus (extern of extern plus) in combinatie met een zomercursus (extern of extern plus). De boekingen hoeven niet gelijktijdig te worden gemaakt. De korting wordt verwerkt bij de tweede boeking. Bij deze boeking vervallen alle andere kortingen.
- € 75,00 korting per persoon bij het boeken van een voor- of najaarscursus (intern) in combinatie met een zomercursus (intern). De boekingen hoeven niet gelijktijdig te worden gemaakt. De korting wordt verwerkt bij de tweede boeking. Bij deze boeking vervallen alle andere kortingen.