FAQ

Zeilschool

Mijn kind is 12 jaar. Welke cursus sluit hier het beste bij aan?

+

Gaat uw kind dit jaar nog niet naar de middelbare school, dan raden wij aan de cursus t/m 12 jaar te kiezen.

Wat moet mijn kind aan kleding meenemen?

+

Zorg ervoor dat uw kind voldoende warme kleding en reservekleding mee heeft. Ook als de voorspelling zonnig is. Een week voorafgaand aan het kamp ontvangt u de volledige paklijst.

Waar kan ik terecht voor verloren voorwerpen?

+

Stuur ons een mailtje met een uitgebreide beschrijving (als het kan ook graag een foto) van het voorwerp en wij kijken of deze gevonden is. Zodra dit het geval is, kunt u langskomen om het verloren item op te komen halen.

Waar kan ik de foto’s vinden van het zeilkamp?

+

In het begin van de kampweek ontvangt u een drive link waarin gedurende de week foto’s van het kamp worden geüpload. Het kan zijn dat er op dat moment nog geen foto van uw kind bij zit. Voor het einde van de week proberen wij alle foto’s op de drive te zetten.

Wat is de paklijst voor de zeilweek?

+
  • Kleding aan die past bij het weer en dichte schoenen;
  • Voldoende kleding voor warm en koud weer (minimaal 1 volledige extra set droge kleding incl. schoenen);
  • Regenjas en regenbroek;
  • Zwemkleding en handdoek;
  • Pet, zonnebril en zonnebrand;
  • Voldoende reservekleding en reserveschoenen;
  • Je CWO Waterpaspoort en vorderingsstaten (dat heb je als je al eens eerder op zeilkamp geweest bent);
  • Voor als je niet blijft slapen: dagelijks een lunchpakket en een stukje fruit. 
  • Voor als je blijft slapen: onze bedden zijn voorzien van dekbedden, hoezen e.d. Je hoeft dan ook geen slaapzak mee te nemen maar wel handdoeken en toiletspullen. Leuk als je een muziekinstrument meeneemt, muziekboxen en mobiele telefoons willen we je vragen om thuis te laten. Denk aan een broodtrommeltje voorzien van je naam, als je geen plastic zakjes wilt gebruiken. 

Wat zijn de haal -en brengtijden van de verschillende verblijfstypes?

+

Intern
Leuk dat uw kind blijft slapen! Het begint op zondagmiddag, brengen is tussen 14:15 en 14:30 en het kamp duurt tot zaterdagochtend 10:00 (ophalen tussen 09:30 en 10:00). Op de zondagmiddag gaan we meteen al het water op. 

Extern +
Extern + is het verblijfstype met de avondprogramma's! Het kamp begint op zondagmiddag met een middagprogramma. We gaan dan al het water op. Brengen is op zondag tussen 14:30 en 14:45. Maandag t/m vrijdag is het brengen tussen 09:00 en 09:15 en het ophalen om 20:30. 

Extern
Het kamp begint op zondagmiddag met een middagprogramma. We gaan dan al het water op. Brengen is op zondag tussen 14:30 en 14:45. Maandag t/m vrijdag is het brengen tussen 09:00 en 09:15. Op zondag, maandag, woensdag en donderdag is het ophalen om 17:00. Op dinsdag (theorie avond) en vrijdag (bonte avond) blijven ook alle externe kinderen voor het avondprogramma tot 20:30. 

Dagcursus
De dagcursus begint op maandagochtend en eindigt op vrijdagmiddag. Alle dagen is het brengen 's ochtends tussen 09:00 en 09:15 en het ophalen om 17:00. 

Spettercursus
De Spettercursus begint op maandagochtend en eindigt op vrijdagmiddag. Alle dagen word je 's ochtends tussen 09:05 en 09:15 gebracht en om 12:30 weer opgehaald. 

Ontbijt
Is er bij de boeking apart ontbijt en lunch geboekt voor de verblijfstypes Extern +, Extern of Dag, dan wordt er om 08.00 gezellig ontbeten in de zaal van de groepsaccommodatie 'Het Droogdok'. Tijdens het ontbijt wordt er een lunchpakketje voor de middag gemaakt. 

Boot huur

Kan ik nog een sloep reserveren?

+

Ga voor de beschikbaarheid van onze sloepen naar de pagina 'Boot huren'. De beschikbare boten zijn via deze pagina te reserveren.

Ik wil een boot voor een uur reserveren, kan dat?

+

Online gaat dit helaas niet. Wij werken met de tijdsblokken die online te boeken zijn.

Kan ik de reservering van een boot annuleren als het regent?

+

Met een annuleringsverzekering (deze is bij te boeken bij het maken van de reservering) kunt u 24 uur van tevoren annuleren zonder reden.

Heb ik een vaarbewijs nodig om een sloep te kunnen huren?

+

Nee, deze heeft u niet nodig. Wij verwachten wel dat u zelf comfortabel bent met het besturen van de sloep.

Voor ons bedrijfsuitje zoeken wij een leuke activiteit. Wat is er bij jullie mogelijk?

+

Kijk hiervoor bij activiteiten

Is er een koelbox aanboord?

+

Nee, deze is niet standaard aanboord. Deze kunt u wel bij ons huren.