Leeftijden

Leeftijden

5&6 jaar - spettercursus

Met onze Spettercursus maak je spelenderwijs kennis met wind en water. Je leert in een kleine groep de zeilschool kennen tijdens vijf halve dagen van 09:00 tot 12:30. Samen met je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leer je op een ongedwongen manier van alles over boten, water en zeilen. De instructeur bedenkt een tof thema waardoor jij bijvoorbeeld als echte piraat op zoek gaat naar de verborgen schat op een van de eilanden van Vinkeveen. Na een week Spettercursus ben je er helemaal klaar voor om volgend jaar les te krijgen in een Optimist of Askeladden.   

7-12 jaar

De Spettercursus ontgroeid en klaar  voor een volgende stap? Geef je op voor een van de cursussen voor de leeftijdsgroep van 7-12 jaar. Zowel voor de beginnende als fanatieke zeiler hebben we genoeg keuze. Word meester over de optimist of ga samen de uitdaging aan in de Askeladden of de Laerling. Heb jij het zeilen al wat meer in de vingers? Ga dan super snel in de RS Tera, 2-mans Fusion of de Catamaran. Samen met maximaal vijf andere kinderen van jouw leeftijd vorm je een groepje en sluit de instructeur de les aan op jouw niveau. ‘s Avonds doen jullie een tof avondspel op de zeilschool, één van de eilanden of in het dorp

12 - 18 jaar

Met de cursussen vanaf 12 jaar behoor jij tot de oudere groep van het kamp. Of je nu net begint met zeilen of veel ervaring hebt, de zeillessen worden aangepast op jouw niveau. Graag een nieuw boottype proberen? Bekijk bij boottype wat er allemaal mogelijk is. 

Voor de oudere groep die blijft slapen wordt later op de avond nog een passend avondprogramma georganiseerd. Ga met je vrienden marshmallows roosteren bij het kampvuur, dansen in de bar of mee met een spannend nachtspel op een van de eilanden.

Volwassenen (vanaf 18 jaar) 

Ook voor volwassenen bieden wij op de zeilschool genoeg mogelijkheden om te leren zeilen. Zowel voor de beginner als de ervaren zeiler. In het voor- en najaar kun je je opgeven voor verschillende dag-en weekendcursussen. Of richt de les helemaal naar wens in met een privéles. Graag in een keer meerdere lessen volgen? Kijk bij groepslessen voor de mogelijkheden.