Verblijfstype

Verblijfstype

Kom je bij ons op kamp dan zijn er verschillende verblijfstype mogelijk. Je kan ervoor kiezen om gezellig te blijven slapen of om aan het einde van de dag weer naar huis te gaan.  

Intern

Kies je ervoor om intern bij ons te verblijven dan blijf je gezellig slapen. Het kamp start op zondagmiddag en eindigt op zaterdagochtend. Je komt met leeftijdsgenoten op een kamer en aan het einde van de dag komt je kamer mama of papa de dag met je afsluiten. Vind je het gezellig om bij een vriend of vriendin op de kamer te liggen? Geef dit dan bij het inschrijven aan in de opmerkingen.    

Extern+

Liever in je eigen bed slapen, maar wel graag mee willen doen met de avondprogramma’s? Dat kan! Word ‘s ochtends gebracht om lekker de hele dag te zeilen en sluit na het zeilen aan bij het drie gangen diner. Na het eten organiseren de instructeurs voor het jongeren en oudere kamp een passend avondprogramma in het dorp, bij de zeilschool of op het water. De volgende ochtend zien we jou terug voor een nieuwe dag op het water. 

Extern

Met het externe verblijfstype word je in principe iedere dag om 17.00 na het zeilen weer opgehaald. Op de dinsdag met de theorie avond en vrijdag met de bonte avond, blijf je wel tot 20.30. We eten met alle kinderen van die week buiten of in de zaal van de groepsaccommodatie. Na het eten start de theorie avond, waar de groep tot 12 jaar op spelenderwijs meer te weten komt over het zeilen. De oudere vanaf 12 jaar gaan met de theorie avond meer de verdieping in en krijgen de mogelijkheid dit de volgende dag toe te passen op het water.

Dag

Voor de cursussen Optimist, Combinatie en Valk is het ook mogelijk om alleen het dagprogramma te volgen. De week start dan op maandagochtend en eindigt op vrijdagmiddag. Je wordt iedere ochtend gebracht en ‘s middags om 17.00 na het zeilen weer opgehaald. Aan de theorie- en bonte avond doe je niet mee.

Ontbijt

Gekozen voor een extern verblijfstype, maar ontbijt je graag met ons mee? Dat kan, we ontbijten met zijn allen om 08.00 uur. Geef je hiervoor op en schuif ‘s ochtends gezellig aan. Je maakt dan meteen een lunchpakketje voor de middag.