familiefeest

familiefeest

Een verjaardag, een jubileum of een ander bijzonder moment vieren samen met vrienden of familie? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zorgen graag voor een onvergetelijk feest in één van onze gezellige eventruimtes met leuke familie activiteiten. 

Onze ruimtes zijn perfect voor een bijzonder familiefeest. Een plek voor jong en oud; daar waar de één houdt van een borrel op het strandje kan de ander een actief rondje maken met een kano over de Vinkeveense Plassen. 

Eten & drinken

Gedurende uw familie uitje kunnen wij iedereen voorzien van diverse happen en dranken naar keuze. Vraag ons gerust naar de borrelkaart met ons assortiment van verschillende borrelsnacks, luxe borrel bites of bittergarnituren. De eventruimtes zijn beide uitgerust met een eigen bar waar wij uw gasten drankjes serveren van onze dranken- en wijnkaart. Klik hier voor meer informatie over onze diner mogelijkheden.  

Activiteiten

Ons team vindt het altijd leuk om creatief mee te denken over de invulling van de dag. Het is mogelijk om de boeking uit te breiden met een leuke water- of landactiviteit en een stukje ontspanning. Wij bieden hiervoor meerdere faciliteiten aan en helpen graag bij het realiseren van uw wensen. 

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak om de locatie te bekijken. Ons team geeft u graag een rondleiding en bespreekt de mogelijkheden met u.