ETEN

Dineren bij Vinkeveen Haven

Maak uw bruiloft, vergadering, feest of uitje compleet met een heerlijk diner, lunch of borrel bij Vinkeveen Haven.

Diner

Geniet van de ondergaande zon aan het knusse strandje van ons Strandhuis onder het genot van heerlijke gerechten van de bbq. Vers door een van onze chefs bereid op de Green Egg of Smoker.  

Liever uitgebreid dineren aan tafel? Geen probleem. Het is ook mogelijk om te genieten van een geheel verzorgd gangen diner. In het Strandhuis zelf of buiten op de veranda. Aan een mooi gedekte tafel wordt u geserveerd met heerlijke gerechten en schenken wij ondertussen nog een lekker glaasje wijn in. 

Voor een ongedwongen diner waarbij u niet aan tafel wilt blijven zitten, is het mogelijk om te kiezen voor een walking dinner. Terwijl u alle vrijheid hebt om rustig rond te lopen zullen wij ervoor zorgen dat u en uw gasten genieten van een heerlijk diner. De porties worden zo aangepast dat deze makkelijk staand te eten zijn.

Lunch

Onderbreek de vergadering of trap een gezellige dag op het water af met ons uitgebreide lunchbuffet. Wij zorgen ervoor dat het buffet gevuld is met ambachtelijke afgebakken broodjes, diverse soorten beleg en een heerlijke salade. Het is mogelijk om dit naar keuze extra uit te breiden. Vraag hiervoor bij ons naar de mogelijkheden.

Borrel

Geniet tijdens uw borrel of feest van heerlijke (luxe) borrel hapjes. Onze borrelkaart biedt diverse mogelijkheden, die u van een borrelkaart gewend bent.
Liever iets meer uitpakken? Kies voor onze luxe borrel happen. Speciaal door onze chefs vers voor u bereid. Geserveerd in glaasjes of op kleine bordjes zullen deze door de host rond gebracht worden. Deze hapjes zijn ook geschikt als amuse voor de start van uw diner.

Vraag naar ons foodbook voor de details van diner, lunch en borrel.