Vergaderen

Mooie locatie

Vergaderen

Zakelijke bijeenkomst met uw collega’s of op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering? Wij helpen u graag met het organiseren daarvan!

Vergaderarrangement

Boek naast de ruimte ook een vergaderarrangement en laat uw bijeenkomst geheel door ons verzorgen. Het vergaderarrangement is altijd inclusief onbeperkt koffie/ thee en water en u kunt gebruik maken van bijbehorende faciliteiten zoals een beamer en projectiescherm of flip-overs met stiften. Breid uw arrangement uit met een lunch- of diner of sluit de vergadering af met een borrel op het strandje of een vaartocht over de Vinkeveense Plassen. 

Locatie

Vinkeveen Haven ligt centraal gelegen, dichtbij de A2 en heeft gratis parkeermogelijkheid. Het Strandhuis beschikt over twee sfeervolle vergaderruimtes met veel daglicht die elk in gewenste opstelling klaargezet kunnen worden. Naast deze vergaderruimtes hebben wij ook nog een grote zaal beschikbaar waar wij grotere groepen in kunnen ontvangen voor plenaire bijeenkomsten.

Activiteiten

Ons team vindt het altijd leuk om creatief mee te denken over de een invulling van het programma van uw zakelijke event. Breid het bedrijfsuitje uit met leuke water- of landactiviteiten of onderbreek de vergadering met wat ontspanning. Werk aan de teambuilding en ga met elkaar de uitdaging aan met Expeditie Robinson of stap in een van onze luxe sloepen. 

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.