Onze locatie

Mooie locatie aan het water

Vinkeveen Haven ligt centraal gelegen aan de A2 en heeft gratis parkeermogelijkheid. Ook met openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Doordat de locatie zich aan het water bevindt hebben wij mooi uitzicht op de Vinkeveense Plassen, waar in de zomer veel watersportactiviteiten plaatsvinden. Naast het organiseren van activiteiten en events houden wij ons ook bezig met bootverhuur en zijn wij een Bed & Breakfast accommodatie. Kom onze locatie ook ontdekken en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Strandhuis

Op zoek naar een bijzondere locatie om een evenement te organiseren? Onze accommodatie Het Strandhuis beschikt over twee eventzalen (de Sailors en de Kombuis) die elk een sfeervolle ambiance hebben met zomerse elementen. Beide ruimtes beschikken over de nodige faciliteiten om een evenement succesvol te maken en grenzen aan een strandje met een eigen veranda. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven en ontspannen op de veranda en ‘s avonds zetten wij de sfeerverlichting en vuurkorven aan. De ideale setting voor een informeel evenement, maar onze accommodatie is ook prima in te zetten voor bijeenkomsten met een zakelijke doelstelling.

Sailors

Vergaderlocatie Vinkeveen

Voor grotere groepen hebben we de eventzaal de Sailors; een mooie, open en ruimte zaal die geschikt is voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten. Op basis van uw wensen zetten wij de ruimte klaar in gewenste opstelling. De ruimte beschikt over een eigen bar en geluidsapparatuur

Kombuis

Borrel organiseren Vinkeveen

De Kombuis is een gezellige sfeervolle ruimte met een beneden- en bovenverdieping. De ruimte heeft een eigen balkon en is door haar intieme setting zeer geschikt voor vergaderingen of kleine groepen. De ruimte is uitgerust met een eigen bar en geluidsinstallatie en wordt altijd in gewenste opstelling klaargezet.