Onze locatie

Mooie locatie aan het water

Accommodatie

Zeilschool Vinkeveen - Vinkeveen Haven is centraal gelegen aan de mooie Vinkeveense Plassen. Vanuit Amsterdam en Utrecht is onze locatie met de auto in 20 minuten makkelijk te bereiken. Met een ruime parkeerplaats kunnen de kinderen makkelijk afgezet worden met de bus, auto. Ook voor scholen op de fiets vinden wij een passende plek om deze te stallen. 


Schoolkampen hosten wij vanuit de groepsaccommodatie het Droogdok. Vroeger was dit een gymzaal. De kinderen uit het dorp kregen hier hun gymles. Nu kunnen er zo’n 72 kinderen en docenten blijven slapen. De slaapkamers verschillen van 2 tot 6 personen. Het Droogdok heeft een ruime zaal waar kan worden gegeten of leuke bonte avonden kunnen worden georganiseerd.

Eiland in de haven

Het eiland in de haven beschikt over een ruim grasveld waar in overleg een eigen activiteit georganiseerd kan worden. De door ons georganiseerde activiteiten zoals zeilen, kanoën, expeditie robinson of vlotten bouwen worden ook vanuit de haven opgestart. 

Het dorp

In het dorp van Vinkeveen is op 4 minuten afstand een Albert Heijn te vinden voor eventuele laatste boodschappen. Een klein winkelcentrum met een Jumbo, Kruidvat, bakker en slager zijn in 10 minuten te lopen.