CWO

CWO

Diplomalijn zeilen en surfen

Zeilschool Vinkeveen is aangesloten bij de CWO (Commissie Watersport Opleidingen). Het Nederlandse diplomasysteem voor bijna alle watersporten met ruim 180 aangesloten opleidingslocaties. Het maakt niet uit waar je je CWO-diploma of vordering hebt gehaald, de inhoud van het diploma blijft hetzelfde. Ieder jaar worden al onze instructeurs opgeleid en begeleid volgens deze richtlijnen. Ook jouw zeillessen worden aan de hand van de CWO richtlijnen vormgegeven. Plezier en veiligheid staan bij onze lessen voorop. Ongeacht het niveau is het belangrijk dat iedere cursist een onvergetelijke ervaring op het water beleefd. 


Na iedere kampweek ontvang je van ons een rapport met daarop de vorderingen waaraan je hebt gewerkt. Een volgende zeilweek kan je hier bij ons weer mee verder aan de slag.

Online waterpaspoort

Voorafgaand aan de week ontvang je van de CWO een mail om je online waterpaspoort account te activeren als je deze nog niet hebt. In dit account zijn de precieze uitwerkingen van je rapport terug te lezen en weet je precies wat er is behandeld gedurende de week.