Bruiloft

Trouwen aan het water

Altijd al gedroomd van een bruiloft aan het water? Dan hebben wij de unieke trouwlocatie voor jullie. Wij maken graag kennis met jullie en helpen met alle plezier bij het organiseren van de droombruiloft. Vinkeveen Haven is geaccordeerd als een officiële trouwlocatie en het Strandhuis biedt hét decor voor een memorabele dag. 

Locatie

Het Strandhuis heeft door haar ligging aan het water een romantische, intieme en zomerse setting. De ruimtes Sailors en De Kombuis sluiten elkaar perfect aan voor ceremonie, mooi diner en een spetterend feest. Het terras met veranda grenst direct aan het strandje, waar u het ja-woord kunt geven met de Plassen op de achtergrond. Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om als koppel per boot aan te komen? Terwijl wij jullie gasten ontvangen op het strandje brengt onze kapitein jullie met een luxe sloep naar de locatie. Of maak een rondvaart met uw gasten na de officiële ceremonie. Het Strandhuis is geschikt voor zowel kleine als grotere groepen en heeft een maximale capaciteit van 125 personen. 

Diner

Verzorgd door onze chefs bieden wij verschillende diner mogelijkheden aan. Van een zomers barbecuebuffet met luxe borrel bites tot aan een sitdown diner met diverse gangen. De chef kookt graag met seizoensgebonden producten en houdt altijd rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Zo heeft de chef ook verschillende lekkere vegetarische gerechten. Vraag gerust naar de mogelijkheden en ons team denkt graag met u mee.   

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand contactformulier met uw wensen in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.