Borrel & feest

Aan het water

Borrel & feest

Voor zowel jong als oud is onze locatie de ideale plek om gezellig samen te komen met vrienden en familie of zakelijke relaties. Het samenzijn, in combinatie met onze sfeervolle ambiance, zorgt voor een ontspannen sfeer. De perfecte locatie voor het vieren van een feestje of het organiseren van een borrel. Wij kunnen jullie feestelijke borrel verzorgen met diverse cateringmogelijkheden of het feest uitbreiden met water- of landactiviteiten.

Eten & drinken

Gedurende uw evenement kunnen wij uw gasten voorzien van diverse happen en dranken naar keuze. Vraag ons gerust naar de borrelkaart met ons assortiment van verschillende borrelsnacks, luxe borrel bites of bittergarnituren. De eventruimtes zijn beide uitgerust met een eigen bar waar wij uw gasten drankjes serveren van onze dranken- en wijnkaart.

Klik hier voor meer informatie over onze cateringsmogelijkheden.  

Activiteiten

Ons team denkt graag met u mee over de invulling van het programma van uw feest of borrel. Het is mogelijk om uw event uit te breiden met een leuke water- of landactiviteit en een stukje ontspanning. Wij bieden hiervoor meerdere faciliteiten aan en helpen graag bij het realiseren van uw wensen. 

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand contactformulier met uw wensen in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.