test-post

test-post

14 March

test-post

2024

Test post title

en van de meest bekende zeilboten is de Valk. Een kielboot waarin je de basis van het zeilen goed kan leren, maar die ook de gevorderde zeiler genoeg uitdaging geeft. Leer als geen ander schipperen en het aansturen van je bootmaten. Je zit samen met maximaal drie andere cursisten en je instructeur aan boord. Doordat de instructeur mee aan boord zit kan die gemakkelijk een opdracht voordoen of je snel persoonlijke feedback geven. Een combinatie van goed leren zeilen en veel gezelligheid!

Hoe ziet een weekend eruit?

Op zaterdag wordt je om 09:30 ontvangen door de instructeur met een heerlijk kopje koffie of thee en maak je kennis met de rest van de deelnemers. Na een korte introductie gaan jullie het water op tot een uurtje of 12:30 voor de lunchpauze. Afhankelijk wat de groep wilt kan er bij de zeilschool geluncht worden of op een van de eilanden in Vinkeveen. De leerzame en gezellige dag wordt om 16:30 afgesloten. 

Wat neem ik mee?

- Regenjas en -broek
- Extra trui (op het water is het frisser dan op het land)
- Pet, zonnebril en zonnebrand
- Sportieve schoenen en/of laarzen

Prijzen

De koste bedragen €95,- (incl. lunch bij restaurant de Boathouse).

Ben jij tussen de 7 en 18 jaar oud en ben jij benieuwd naar het zeilen of onze zeilschool? Dan ben je van harte welkom om langs te komen op een van onze introductiedagen!

7 - 12 jaar

Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen kennismaken met zeilen door een halve dag of hele dag te leren varen in een optimist. De Optimist is een toegankelijke jeugdboot voor de zeiler t/m 12 jaar. Door het kleine formaat is het voor de jonge zeiler een perfecte boot om mee overweg te kunnen. Onder leiding van een enthousiaste instructeur ga je de eerste beginselen van het zeilen leren. Dit zal afgewisseld worden door leuke spellen op een eiland.

7 - 12 jaar 

Ben je 12 jaar of ouder dan is het mogelijk om met de zeilschool kennis te maken door te zeilen in een Valk of te gaan windsurfen. Ook hierin is het mogelijk om je in te schrijven voor een halve of hele dag. Na het zeilen is er een rondleiding over het terrein en zal de instructeur van alles vertellen over de zeilschool en onze kampen.