Op zeilkamp

Foto's

Meer info

Voor instructeurs

Je hebt ‘m gevonden: de beste én leukste zeilschool voor jou of je kind!


Dat durven we best te zeggen over onszelf. Want we hebben heel wat te bieden. Bekijk op onze recensie-pagina wat onze klanten van ons vinden.
Op zoek naar een last minute oplossing voor leuke en leerzame kinderopvang? Bij ons mogen de kinderen al om 7:30u. gebracht worden (ontbijten en lunchpakketje maken doen ze dan bij ons), er zijn activiteiten tot 20:30u. maar ook volledig intern is bij ons mogelijk.


Een breed aanbod in zeilcursussen
Zeillessen voor alle leeftijden in maar liefst 11 typen boten: van Optimist tot platbodem en alles ertussen in. Plus windsurflessen. Vaar je liever in een sloep of motorjacht? Haal dan je Klein Vaarbewijs bij Zeilschool De Vinkeveense Plassen.


Veel ervaring in zeilinstructie

40+ jaar ervaring in het geven van zeilcursussen: meer dan 10000 CWO-diploma’s hebben we al uitgereikt. Onze instructeurs worden met zorg geselecteerd en zijn toppers met kinderen.


Prachtige locatie
Een mooie, ruim opgezette zeilschool met haven gelegen in het groen tussen Amsterdam en Utrecht. Een fijne plek om te zijn, ook als je zelf geen zeilcursus volgt. Geniet van een koel drankje op ons terras of probeer een van de pannenkoeken in restaurant Het Voordek. Maar ook voor een bedrijfsuitje, partijtje, feestje of bruiloft ben je bij ons aan het goede adres.

Boek nu je zeilkamp en verzeker jezelf van een plekje!