Klik hier voor meer foto's!

Groeps accommodatie

Groeps accommodatie

Het Droogdok is een voormalig gymnastieklokaal, verbouwd tot sfeervolle groepsaccommodatie. Het is de thuishaven van Zeilschool de Vinkeveense Plassen, maar te reserveren voor uiteenlopende gelegenheden zoals; school-/verenigingskampen, familiereünies, vriendenweekenden en meerdaagse (bedrijfs-) trainingen.
Door de centrale ligging van Vinkeveen, en de uitstekende bereikbaarheid vanaf de A2 (Amsterdam en Utrecht) kan gesproken worden over een unieke ontmoetingsplek midden in Het Groene Hart.

De accommodatie biedt plaats aan maximaal 75 slaapplaatsen, verdeeld over kamers voor twee tot zes personen. De kamers zijn eenvoudig maar ruim waarbij er uiteraard op elke kamer koud en warm stromend water aanwezig is. De douches en toiletten zijn te vinden op de gangen. Centraal in dit gebouw ligt de recreatie- en eetzaal met aansluitend een groot terras aan het water. Vanuit de professioneel ingerichte keuken worden de maaltijden verzorgd. 

Aantal slaapvertrekken: 21 (2-, 3-, 4-, 5- en 6-persoonskamers);
Aantal douches: 8 stuks;
Aantal toiletten: 10 stuks;

Het Droogdok is te huur voor groepen vanaf 20 personen. Naast een basistarief per gelegenheid en de vaste eindschoonmaakkosten (borgstelling) hanteren we een overnachtingsprijs per persoon. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan welke zal worden samengesteld aan de hand van uw specifieke wensen. 

Wanneer u geïnteresseerd bent geven wij graag een rondleiding door de accommodatie en bespreken we de mogelijkheden voor uw evenement. 

Klik hier voor meer foto's.