Wilt u een bootje huren in Vinkeveen en omgeving? Voor bootverhuur op de Vinkeveense Plassen staan wij klaar om u een heerlijke dag op het water te bezorgen. Maak uw keuze uit onze verschillende sloepen, motorboten of sportieve watersportactiviteiten zoals Valk, kano, SUP en waterfiets. Online reserveren is mogelijk voor een dagdeel of een dag.

Er zijn gratis zwemvesten die u mag gebruiken indien gewenst. Tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitstippelen van een leuke vaarroute. Wij hebben alles in huis om er een onbezorgde en bovenal leuke dag van te maken!

Voor het huren is géén vaarbewijs vereist. Uiteraard geven onze medewerkers een instructie over het gebruik. Verhuur is uitsluitend aan personen boven de 18 jaar en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.
Bij de huur van zeilboten gaan wij er vanuit dat de huurder(s) eigenhandig de boot kunnen optuigen en besturen.

Annuleringskostenverzekering
Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos annuleren.

Let op! De verzekering wordt per boot berekend. Indien u 2 sloepen huurt dient u ook 2 x de verzekeringskosten te betalen!

Praktijkles
Een vaarbewijs is niet nodig voor het huren van onze sloep, maar bent u nog onzeker in het zelfstandig varen dan kunt u altijd eerst een praktijkles volgen. U kunt deze les online boeken op onze website.

Ook in combinatie met evenementen, bedrijfsuitjes, vergaderingen, feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat u en uw gezelschap een onvergetelijke dag zullen beleven aan de Vinkeveense Plassen.