Landelijke Opschoondag

20 maart 2021 - landelijke opschoondag

Toon tijdens de Landelijke Opschoondag liefde voor je buurt. En maak er een ware schoonheid van.
Ga je op de Landelijke Opschoondag de deur uit voor een frisse neus? Maak er - rekening houdend met corona - een opschoon-ommetje van. Zo wordt jouw buurt een zwerfafvalvrije schoonheid. Een waar iedereen lentekriebels van krijgt. En gaan we, op gepaste afstand, samen voor een 100% zwerfafvalvrij Nederland.

We doen het samen
Voor de Landelijke Opschoondag werken we samen met Plastic Soup Foundation. We bundelen onze krachten om twee redenen. Wij geloven dat schoon een belangrijke voorwaarde is voor een algemeen gevoel van welzijn. En dat samenwerking, in de breedste zin van het woord, de sleutel is naar een schoner land. Schoon is waardevol. En wat van waarde is verdient liefdevolle aandacht.

Vanwege corona organiseren we dit jaar geen groot zwerfafval-evenement. Iedereen kan zelfstandig in zijn of haar eigen straat een opschoon-ommetje doen. Maar wil je nu heel graag het water op om eens wat anders dan de stoep op te ruimen, dan kan dat alsnog. Tussen 10 uur en 13 uur stellen wij gratis kano's ter beschikking om de Vinkeveense Plassen weer zwerfafval-vrij te maken. Geef je daarvoor op door hieronder je naam en e-mailadres achter te laten.