Rigiflex 360

De rigiflex is een oersterke dubbelwandige kunststof (Polyethyleen) boot, met een 5 pk buitenboordmotor. Hij is gebruiksvriendelijk en biedt veel binnenruimte en veiligheid. Deze motorboot is uitstekend geschikt voor pleziervaart maar ook goed te gebruiken door vissers. Voor een optimaal comfort zijn er aan boord ook een paar zitkussens.

Het is mogelijk om de rigiflex te huren per uur, dagdeel of voor de dag.Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De huurprijzen zijn inclusief voldoende brandstof en er zijn gratis zwemvesten die u mag gebruiken indien gewenst. Tevens ontvangt u van ons de 'Vinkeveense Plassen recreatie- en plassenkaart'.

Voor het varen met de rigiflex is geen vaarbewijs vereist. Uiteraard geven onze medewerkers u graag een instructie over het gebruik. Verhuur is uitsluitend aan personen boven de 18 jaar en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.