• 2 of 3 personen
  • Vanaf € 12,50
  • Per dag of dagdeel

Kano

In onze Canadese kano kunt u samen genieten van het prachtige natuurgebied ‘De Vinkeveense Plassen’. De kano’s zijn uiterst stabiel en geschikt voor jong en oud. Tijdens de kanotocht kunt u in alle ontspanning genieten van de natuur of kunt u er een sportieve dag van maken. In de Canadese kano kan zowel gevaren worden met 2 als met 3 personen. Is er iemand alleen? Dan kan deze in een kajak stappen.

Het is mogelijk om een Kano te huren per dagdeel, dag of per uur. Of geef 2 uur kanoën cadeau! Cadeaubon kopen.

Dagdeel Tijdsduur Tarief
  1 uur € 12,50
  2 uur € 20,00
  3 uur € 27,50
Dagdeel 4 uur € 30,00
Dag 9.00 - 17.30 uur € 40,00

Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. 
U kunt een annuleringsverzekering afsluiten. Met deze verzekering kunt u tot 24 uur van tevoren uw reservering kosteloos annuleren.

Er zijn gratis zwemvesten en tonnetjes voor waardevolle spullen die u mag gebruiken indien gewenst en tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitstippelen van een leuke vaarroute.

Naast dat er bij Zeilschool Vinkeveen diverse cursussen worden aangeboden, bieden wij ook (jeugd)clinics en privélessen aan voor Windsurfen. Bijvoorbeeld voor verjaardagspartijtjes of met een groepje vrienden. Vraag naar de mogelijkheden of kijk verder op de site bij 'Jeugd & Jongeren' of 'Watersport'.