Wedstrijd zeilen

Met wedstrijd zeilen kun je al vroeg beginnen!

opti-cup 12 mei

Heb je minstens 1 week zeilles gehad en ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan kun je op 12 mei meedoen met de Opti-Cup! Deze dag is zowel voor zeilers zonder als zeilers met wedstrijd-ervaring: er varen 2 klasses.

De Optimisten worden ter beschikking gesteld door Zeilschool De Vinkeveense Plassen. Ervaren instructeurs en echte wedstrijdleiding begeleiden jou op deze dag bij je eerste en stappen in het wedstrijdzeilen. Samen met andere kinderen ga je ontdekken of het wedstrijdzeilen iets voor jou is!

Details: op 12 mei | € 30,- | 10u.-17u. | zelf lunchpakketje meenemen
Inschrijven: klik hier

En neem -als je wilt- op Facebook deel aan het evenement Opti-Cup Vinkeveen of volg #opticupvinkeveen

Tegelijkertijd vindt er introductie-zeilles plaats, dus ook voor je jongere broertje, zusje, neefje, nichtje, buurjongen of -meisje zonder zeilervaring is er iets leuks te doen.

youth sailing league

Ben je toe aan varen in een zwaardboot (RS Feva of Fusion)? Dan kun je op 18 en/of 19 mei (in Bruinisse) en 29 en/of 30 juni (in Vinkeveen) meedoen met de Youth Sailing League! Je zeilt in een team, bestaande uit 2 zeilers. Kies een datum en dagdeel of kies er zelfs meerdere.

De RS Feva's en Fusions worden ter beschikking gesteld door zeilschool Aquavitesse en Zeilschool Vinkeveen. Bovendien is er intensieve wedstrijdbegeleiding.

Details en inschrijven: klik hier

Verder gaan met wedstrijdtraining

Boek een zeilcursus en vink aan dat je geïnteresseerd bent in NPJ/wedstrijdzeilen. Dit is ook mogelijk voor de leeftijdscategorie Jongeren (12 - 18 jaar).

Zeilschool De Vinkeveense Plassen is aangesloten bij het Nationaal Platform Jeugdwedstrijdzeilen (NPJ). Dit betekent dat je bij ons tijdens de zeilcursus tegelijkertijd ook specifiek voor wedstrijdzeilen kunt trainen. Geef dit aan bij je boeking.