Zeilclinic Valk

In deze ideale lesboot kan de instructeur de beginselen van het zeilen overbrengen of ervoor zorgdragen dat er een mooie tocht over de Vinkeveense Plassen wordt gevaren. De plassen, gekenmerkt door haar vele eilandjes en grote hoeveelheid groen, maakt de clinic bijzonder en inspirerend.
Het arrangement kan indien gewenst worden afgesloten met een zeilwedstrijd tussen de deelnemers.

De Valk is een sportieve en stabiele Kielboot waarin u snel kunt leren zeilen. Doordat de instructeur aan boord zit, kan er heel gericht les gegeven worden, waardoor u het zeilen in theorie en praktijk snel onder de knie zult hebben. Max. 4 cursisten per instructeur.

Het arrangement is voor deelnemers vanaf 18 jaar en inclusief koffie/thee bij het ontvangst. Het is uit te breiden tot een volledig verzorgde watersportdag met bijvoorbeeld een lunch, borrel of barbecue in ons sfeervolle Strandhuis. U verblijft dan met uw collega's, familieleden/vrienden of zakenrelaties in een speciaal gereserveerde ruimte voor een gezellige dag op en aan het water. 

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen, in een op maat gemaakt programma.