Platbodem zeilen

Vinkeveen Haven beschikt over een eigen vloot van historische platbodems, die oorspronkelijk gebruikt werden voor het vervoeren van vracht op de rivieren en de Hollandse Plassen. Als één van de weinige watersportaanbieders bieden wij deze prachtige boten met unieke zeilervaring.

Tijdens de vaartocht zal de schipper aanwezig zijn voor de veiligheid, maar zijn het vooral uw gasten die met elkaar de boot in beweging moeten krijgen en houden. Daarnaast zal hij/zij de fijne kneepjes van het platbodemzeilen bijbrengen aan uw gasten. Dit actieve programma gaat over samenwerking, overdracht van kennis en ervaring, maar het brengt bovenal een gezonde hoeveelheid sportiviteit met zich mee. Per platbodem kunnen er maximaal 12 gasten aan boord.
Onderweg wordt er aangelegd op een eiland voor een korte pauze met koffie/thee en iets lekkers. De vaartocht kan worden afgesloten met een aantal wedstrijden tegen de andere boten.

Het arrangement is inclusief koffie/thee bij het ontvangst en iets lekkers tijdens de pauze. Het is uit te breiden tot een volledig verzorgde watersportdag met bijvoorbeeld een lunch, borrel of barbecue in ons sfeervolle Strandhuis. U verblijft dan met uw collega's, familieleden/vrienden of zakenrelaties in een speciaal gereserveerde ruimte voor een gezellige dag op en aan het water. 

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen, in een op maat gemaakt programma.