Zeilclinic Laser Pico

Zeilclinic Laser Pico

Deze kleine zwaardboot laat u het zeilen pas echt beleven. In de snelle boot is het telkens inspelen met het gewicht op iedere windvlaag. Daarnaast worden u en uw gasten vanuit veiligheidsoverwegingen getraind in het omslaan en rechttrekken van de boot.

Samen met collega's of vrienden krijgt u een korte basisles waarna jullie onder begeleiding van een instructeur, ieder in een eigen Laser Pico, de plassen op gaan. Na wat oefeningen en tips zal er een afsluitend wedstrijdje gevaren worden. Of het nu een eerste kennismaking met de zwaardboot is, of voor gevorderden die houden van meer uitdaging? Onze instructeurs passen het niveau direct toe op de invulling van de clinic. 

Het arrangement is voor deelnemers vanaf 18 jaar en inclusief koffie/thee bij het ontvangst. Het is uit te breiden tot een volledig verzorgde watersportdag met bijvoorbeeld een lunch, borrel of barbecue in ons sfeervolle Strandhuis. U verblijft dan met uw collega's, familieleden/vrienden of zakenrelaties in een speciaal gereserveerde ruimte voor een gezellige dag op en aan het water. 

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen, in een op maat gemaakt programma.