Flyboarden

Ervaar deze extreme watersport die de hele wereld aan het veroveren is. Flyboarden is uniek binnen de extreme sports, maar totaal niet moeilijk om te doen. Uw gasten hebben weinig training of kracht nodig om fun te hebben. Vrijwel iedereen kan hier aan deelnemen, ongeacht hoe oud of hoe fit ze zijn.

Wij bieden deze spectaculaire ervaring aan in combinatie met onze partner ‘Flyboard Succes’.  Na een uitgebreide instructie krijgt iedereen een outfit aan (wetsuit en helm). Onder begeleiding van onze instructeurs bewegen u en uw gasten in, onder en boven het water. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door het lichaam gieren als u tot 15 meter boven het water vliegt. 
Zeer populair bij  vrijgezellenfeestjes en sportieve vriendengroepen, maar ook zeker geschikt als onvergetelijk bedrijfsuitje.

Het arrangement is inclusief koffie/thee bij het ontvangst. Aangezien het een activiteit is waar maar een beperkt aantal personen per uur kunnen deelnemen, adviseren wij om dit onderdeel te laten zijn van een compleet watersportprogramma. Het is tevens uit te breiden een lunch, borrel of barbecue in ons sfeervolle Strandhuis. U verblijft dan met uw collega's, familieleden/vrienden of zakenrelaties in een speciaal gereserveerde ruimte voor een gezellige dag op en aan het water.

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen, in een op maat gemaakt programma.

Neem contact op
Of bel ons op 0297 - 26 19 90