Ambachtelijke Kickbike Tour

Ambachtelijke Kickbike Tour

Kickbiken is een sportieve manier van voortbewegen, op een soort step met groot voorwiel en een kleiner wiel aan de achterkant. De combinatie van actief steppen door het Groene Hart zorgt voor een ultieme ontspanning en gezonde workout.
Onderweg worden 3 stops gemaakt bij een Fruitkwekerij, IJssalon en Kaasboerderij. Bij deze punten krijgen de gasten een korte rondleiding/bezichtiging. Tevens is er bij deze stops een versnapering van eigen ambacht.
Afhankelijk van het aantal personen worden er groepjes gemaakt die, onder begeleiding van een instructeur, door de polder gaan per sportieve kickbike.

Het arrangement is inclusief een flesje water voor onderweg, snacks en uit te breiden met een borrel, aansluitende barbecue of andere dinervorm in ons sfeervolle Strandhuis. U verblijft dan met uw collega's, familieleden/vrienden of zakenrelaties in een speciaal gereserveerde ruimte.
Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen, in een op maat gemaakt programma.

Neem contact op
Of bel ons op 0297 - 26 19 90