Ligplaatsen en winterstalling

zomer ligplaatsen

Voor de trotse bezitters van een eigen sloep, klassiek schip of open zeilboot, zijn er vaste ligplaatsen beschikbaar bij Vinkeveen Haven. Ook voor de eigenaren die gewoon periodiek willen wisselen van vaargebied en op zoek zijn naar een nieuwe (thuis)haven. Onze ligplaatsen zijn onderverdeeld in 6, 7, en 8+ boxen.

Om het aanzicht van de haven te behouden wordt er een selectief toelatingsbeleid gehanteerd. De boten dienen gebruikt te worden en ingericht te zijn voor dag recreatief gebruik (niet overnachten aan boord en niet alleen als bijboot behorende bij een moederschip).

Op het terrein beschikken wij over circa 45 parkeerplaatsen. Een openbare parkeerplaats met een vergelijkbaar aantal plekken is op korte loopafstand, aan de overzijde van de Herenweg.


Prijzen ligplaatsen 15 april t/m 15 oktober 2020
6 m box € 620,00
7 m box € 665,00
7 m box (vingerpier) € 820,00
8 m box (vingerpier) € 910,00
langssteiger per 0,5 m1 € 59,50

Voor meer informatie en specifieke vragen verwijzen wij u naar het havenkantoor of kunt u bellen met 0297 26 19 90.


WINTERSTALLING

Bij Vinkeveen Haven zijn we u niet alleen in het hoogseizoen (zomerperiode) van dienst, maar zorgen wij ook tijdens de wintermaanden graag voor uw boot.

Het winterseizoen loopt van 15 oktober tot 15 april. Voor de winterstalling van uw boot bieden wij u verschillende mogelijkheden. Uw boot kan bij ons veilig in het water of aan wal gestald worden. Bij stalling op de wal wordt uw boot (Valk) door ons uit het water gelift, het onderwaterschip wordt afgespoten, uw boot wordt op solide bootjukken gestald en na het winterseizoen weer te water gelaten. Indien u geen Valk bezit, maar een andere boot en op zoek naar een winterstalling, dan brengen wij u graag bij één van onze collega/partners onder. Kom gerust bij ons langs en vraag naar de mogelijkheden.

Onze winterstalling staat niet alleen open voor onze ligplaatshouders. Heeft u uw boot aan huis liggen of op een andere plek en zoekt u een goede winterstalling? U bent van harte welkom.