• 2 personen
  • Vanaf € 100,-
  • Per dag of dagdeel

Laser Vago

In deze tweemans zwaardboot ben je samen bezig met het reilen en zeilen van dit spectaculaire boottype. Dankzij het unieke Laser reefsysteem en rolfok kan er onder alle omstandigheden gezeild worden. Laser Vago geeft het plezier van gennaker zeilen aan die zeilers die tot vandaag dachten dat dat alleen voor topzeilers was weggelegd!

Bij de huur van zeilboten gaan wij er vanuit dat de huurder(s) volledig eigenhandig de boot kunnen optuigen en besturen. Er is op het moment van huren geen medewerker aanwezig om te assisteren bij het optuigen.

Het is mogelijk om de Laser Vago te huren per dagdeel of voor de dag.

Dagdeel Tijdsduur Tarief
Ochtend 9.00 - 13.00 uur € 100,00
Middag 13.30 - 17.30 uur € 125,00
Avond* 18.00 - 21.00 uur € 100,00
Dag 9.00 - 17.30 uur € 150,00
Huur wetsuit   € 5,00

*de duur van de avondhuur is afhankelijk van de zonsondergang. 

Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De huur is inclusief zwemvesten en een tonnetje voor waardevolle spullen, indien gewenst. Tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitstippelen van een mooie zeilroute.

Met de wind in de zeilen over de Vinkeveense Plassen varen. Even helemaal niks aan je hoofd, behalve de wind!

Borgstelling:
Bij het huren van een Laser Vago bent u verplicht vooraf een borgstelling te betalen van € 100,00. Dit kan alleen per pin worden voldaan! Indien er geen schade is geconstateerd door de medewerker van Vinkeveen Haven, wordt dit bedrag direct teruggestort op uw rekening. Het eigen risico in geval van schade bedraagt € 250,00.