• 2 personen
  • Vanaf € 100,-
  • Per dag of dagdeel

Hobie Teddy

Speciaal voor de jongere cat zeilers bieden wij de Hobie Teddy. Dit is de grotere broer van de Hobie Catsy, een ideale boot om je voor te bereiden op het grote werk. De Hobie Teddy is een volwaardige catamaran met trapeze. Door het grote drijfvermogen zijn de boten makkelijker te varen en kunnen ook kinderen de sensatie van het catamaran zeilen ervaren.

Het is mogelijk om de Hobie Teddy te huren per dagdeel of voor de dag.

Dagdeel Tijdsduur Tarief
Ochtend 9.00 - 13.00 uur € 100,00
Middag 13.30 - 17.30 uur € 125,00
Avond* 18.00 - 21.00 uur € 100,00
Dag 9.00 - 17.30 uur € 150,00
Huur wetsuit   € 5,00

*de duur van de avondhuur is afhankelijk van de zonsondergang.

Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De huurprijzen zijn inclusief zwemvesten en een tonnetje voor waardevolle spullen, indien gewenst. Tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitstippelen van een mooie zeilroute.
Bij de huur van zeilboten gaan wij er vanuit dat de huurder(s) eigenhandig de boot kunnen optuigen en besturen.

Met de wind in de zeilen over de Vinkeveense Plassen varen. Even helemaal niks aan je hoofd, behalve de wind!

Borgstelling:
Bij het huren van een Catamaran bent u verplicht vooraf een borgstelling te betalen van € 100,00. Dit kan alleen per pin worden voldaan! Indien er geen schade is geconstateerd door de medewerker van Vinkeveen Haven, wordt dit bedrag direct teruggestort op uw rekening. Het eigen risico in geval van schade bedraagt € 250,00.