Clinic Windsurfen

Een watersport die door de Olympische successen van Dorian weer heel populair wordt in Nederland is windsurfen. Heeft u altijd al eens willen surfen? Grijp dan nu de kans om gezellig met collega’s, familie of vrienden dit op te pakken.
Windsurfen is een sport waarbij u heel direct de werking van de golven en de wind ervaart. Er is geen sterke golfslag nodig om al veel plezier en voldoening te ervaren, enkel een dosis energie en doorzettingsvermogen om de beginselen onder de knie te krijgen. Geschikt voor beginners en gevorderde surfers.

Onder het genot van koffie/thee met de instructeur(s), waarbij een korte basisinstructie wordt gegeven, vertrekt de groep in een open schuit richting het ‘surfeiland’, waar de omstandigheden ideaal zijn.
Het arrangement is voor deelnemers vanaf 18 jaar en uit te breiden tot een volledig verzorgde watersportdag met bijvoorbeeld een lunch, borrel of barbecue in ons sfeervolle Strandhuis. U verblijft dan met uw collega's, familieleden/vrienden of zakenrelaties in een speciaal gereserveerde ruimte voor een gezellige dag op en aan het water. 

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen, in een op maat gemaakt programma.