Vlotten bouwen

We beginnen ontspannen met koffie/thee en iets lekkers. Nadat vervolgens de teams zijn samengesteld (groepjes van ca. 6 personen) brandt de strijd los en is het ieder team voor zich. 
Zes tonnen, acht palen en diverse lengtes touw. Wie bouwt het beste vlot, waar op het water zal blijken of de bouwtechnieken daadwerkelijk zo goed waren. 

Het komt hierin echt aan op samenwerking. Wat is de ideale constructie? Wie kan goede knopen leggen? Hoe blijft iedereen droog?
Alle teams starten telkens tegelijk aan de drie onderdelen; Bouwen, Varen en Demonteren. Aan het einde worden de drie tijden bij elkaar opgeteld en wint het snelste team.

Het arrangement is inclusief koffie/thee bij het ontvangst. Het is uit te breiden tot een volledig verzorgde watersportdag met bijvoorbeeld een lunch, borrel of barbecue in ons sfeervolle Strandhuis. U verblijft dan met uw collega's, familieleden/vrienden of zakenrelaties in een speciaal gereserveerde ruimte voor een gezellige dag op en aan het water. 

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen, in een op maat gemaakt programma.