Vinkeveense Plassen Jutter

Vinkeveense Plassen Jutter

Na het ontvangst worden de gasten verdeeld in teams van 4-7 personen. De teams gaan met boten de plas op, op zoek naar afval in en rond het water. Na ca. 2 uur keren zij terug naar de haven. Hier maken de teams op een triplex plaat een collage van de verzamelde objecten. Aan het kunstwerk dat gecreëerd moet worden kan een thema gehangen worden. Bijvoorbeeld: een nieuw bedrijfslogo, het symbool voor samenwerking, een toekomstvisie etc. Eigen ideeën zijn welkom, maar het is ook mogelijk om natuurlijk alle teams 'iets' te laten ontwerpen van het drijfvuil. 
Vinkeveen Haven zorgt natuurlijk voor een verantwoorde afvoer van het verzamelde vuil.

Het arrangement is inclusief koffie/thee bij het ontvangst en alle benodigde materialen (m.u.v. het zwerfafval). Het is uit te breiden tot een volledig verzorgde watersportdag met bijvoorbeeld een lunch, borrel of barbecue in ons sfeervolle Strandhuis. U verblijft dan met uw collega's, familieleden/vrienden of zakenrelaties in een speciaal gereserveerde ruimte voor een gezellige dag op en aan het water. 

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen, in een op maat gemaakt programma.