Eilandgolf

Eilandgolf is een variant op Urban Golf (golfen in de stad, op straat of op een industrieterrein) en heeft als basis het traditionele golfspel. Het is een zeer toepasselijke activiteit tijdens een teambuilding met collega’s, netwerkevenement met uw relaties, als vergaderbreak, maar ook uiterst gezellig en leuk met familie of als vrijgezellenfeest.

Nadat iedereen is ontvangen bij Vinkeveen Haven met koffie/thee en iets lekkers, zal er kort een toelichting worden gegeven op het spel en de spelregels. Vervolgens gaan de verschillende flights (dit is een groepje van maximaal 5 personen) per boot richting de eilanden varen voor een rondje langs de holes.
Iedereen kan het, er wordt altijd enorm gelachen, het is zeer ontspannend en natuurlijk rustgevend.

Het arrangement is inclusief koffie/thee bij het ontvangst. Verder is het programma uit te breiden met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, gezellige borrel, mooi diner of heerlijke barbecue.
U verblijft dan met uw collega's, familieleden/vrienden of zakenrelaties in een speciaal gereserveerde ruimte voor een gezellige dag op en aan het water.

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen, in een op maat gemaakt programma.