Archery Tag

Naast dat dit sportieve spel een enorme adrenaline boost geeft aan de deelnemers, is het bovenal heel leuk om te doen met collega's, vrienden en/of familie. 
In teams schakel je de tegenstanders uit door ze met een pijl te raken. De pijlen zijn voorzien van een speciale foam tip, waardoor het totaal geen pijn doet als men geraakt wordt.
We beginnen met een uitleg over het omgaan met de pijl en boog. Uiteraard komt ook de veiligheid aan bod en oefent iedereen eerst op grote obstakels. Vervolgens brand de strijd los en gaat iedereen op jacht naar de overwinning. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er een competitie gespeeld worden.

Archery Tag wordt gespeeld in een trefbalveld met obstakels om achter te verschuilen. Alleen door strategisch samen te werken en gecoördineerd aan te vallen kan het winnende team alle tegenstanders uitschakelen.
In de basis spelen we Archery Tag buiten, maar indien gewenst kan er ook worden uitgeweken naar de sporthal (op aanvraag). 

Na de vreedzame maar fanatieke strijd kunt u met uw gasten in gezellige sfeer lekker borrelen en eventueel zelf dineren. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij naar uw wensen kunnen samenstellen.