Winterstalling en ligplaatsen

zomerligplek

Voor de trotse bezitters van een sloep, klassiek schip of open zeilboot, zijn er vaste ligplaatsen beschikbaar bij Vinkeveen Haven. Ook voor de eigenaren die gewoon een keer willen wisselen van vaargebied en op zoek zijn naar een nieuwe (thuis)haven. Deze ligplaatsen zijn onderverdeeld in 6, 7, en 8+ boxen.

Om het aanzicht van de haven te behouden wordt er een selectief toelatingsbeleid gehanteerd. De boten dienen gebruikt te worden en ingericht te zijn voor dag recreatief gebruik (niet overnachten aan boord en niet alleen als bijboot behorende bij een moederschip).

Op het terrein beschikken wij over circa 50 parkeerplaatsen. Een openbare parkeerplaats met een vergelijkbaar aantal plekken is op korte loopafstand. Direct in de haven is tevens restaurant Boathouse met zonnig terras aan de plas gevestigd.

WINTERSTALLING

Bij Vinkeveen Haven zijn we u niet alleen in het hoogseizoen (zomerperiode) van dienst, maar zorgen wij ook tijdens de wintermaanden graag voor uw boot. Heeft u uw boot aan huis liggen of op een andere plek en zoekt u een goede winterstalling? U bent van harte welkom.

Het winterseizoen loopt van 15 oktober tot 15 april. Voor de winterstalling van uw boot bieden wij u verschillende mogelijkheden. Uw boot kan bij ons veilig in het water, op de wal buiten en op de wal binnen gestald worden. Let op: u kunt tijdens de winter niet meer bij/in uw boot. Zorg er dus voor dat de kussens en waardevolle spullen uit uw boot zijn.
Bij stalling op de wal wordt uw boot door ons uit het water gelift, het onderwaterschip wordt afgespoten, uw boot wordt op solide bootjukken gestald en na het winterseizoen weer te water gelaten.

Zomerligplek 15 apr. tot 15 okt.
2022
6m box zonder vingerpier
7m box zonder vingerpier
7m box met vingerpier
8m box met vingerpier


€ 655,00
€ 695,00
€ 855,00
€ 955,00


Interesse? Vraag een offerte aan via onderstaande knop.


Winterstalling 15 okt. tot 15 apr.
2022/2023

Prijs per m² buiten
Prijs per m² binnen
Prijs per 0,5m in het water
Milieutoeslag per boot, per seizoen


€ 35,00
€ 65,00
€ 32,50
€ 27,50
Extra's
*Conserveren en aftappen motor
(verplicht bij inboard)
*Accu service / stalling


€ 92,50
€ 55,00

Tarieven zijn per seizoen, inclusief BTW en -wat betreft winterstalling op de wal- inclusief:

  • Hijskosten
  • Schoonspuiten
  • Gebruik bokken

Interesse? Scroll naar beneden en vraag een offerte aan.