Familiedag

Organiseert u dit jaar de familiedag? Of is het na jaren weer eens tijd voor een reünie? Naast de sfeervolle ambiance die onze accommodaties bieden, is er op het terrein voor zowel jong en oud van alles te doen. Mede door de centrale ligging is Vinkeveen Haven de ideale plek om met de hele familie af te spreken.

Begin deze feestelijke dag met koffie en gebak en klets gezellig bij totdat iedereen gearriveerd is. Van zeilclinics en watersportactiviteiten, tot rondvaarten of zelf varen: niemand hoeft zich te vervelen, er is voor ieder wat wils.
Uiteraard kunnen eventuele achterblijvers gezellig binnen of op het terras blijven. Aansluitend is er ruim de tijd om lekker bij te praten in Sailors of De Kombuis, terwijl de kinderen op het strandje spelen. Natuurlijk kan deze gezellige dag in stijl worden afgesloten met keuze uit verschillende buffetten of barbecues en maken we een sfeervol kampvuur voor de veranda.

Wij houden in alles rekening met de doelgroep, tijdsduur, doelstelling en uw budget. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. 
Voor de kinderen hebben wij tevens zwemvestjes en enkele speelattributen beschikbaar en is er ook een verschoonplek voor de baby’s.