Bruiloft

Ons streven is het creëren van mooie momenten en welk moment is nu mooier dan uw bruiloft? Huwelijksfeest locaties vragen om sfeer, romantiek, lekker eten en drinken en een spetterend feest. Met Het Strandhuis bieden wij hét decor voor deze memorabele dag. De idyllische accommodatie, met zandstrand direct aan de Vinkeveense Plassen, is volmaakt voor een prachtige huwelijksvoltrekking in de buitenlucht.

De ruimtes Sailors en De Kombuis zijn perfect voor een intieme ceremonie, mooi diner en een
grandioos feest. Het terras met veranda grenst direct aan het strandje, waar u het jawoord kunt geven met de Plassen op de achtergrond. Na afloop van de ceremonie kunt u ook een rondvaart maken met uw gasten in één van onze boten, terwijl Het Strandhuis wordt omgetoverd in een sfeervolle locatie voor uw diner en huwelijksfeest.
Indien gewenst kan het bruidspaar na de bruiloft overnachten in de authentieke Pipowagens en eventuele gasten in onze groepsaccommodatie Het Droogdok.

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het realiseren. Vertel het ons en wij helpen graag om er de dag van jullie leven van te maken. Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.
Vinkeveen Haven is geaccordeerd als een officiële trouwlocatie.