• 1 persoon
  • Vanaf € 55,-
  • Per dag of dagdeel

Surfboard

Windsurfen is anders dan zeilen, waarbij de surfplank bestuurd wordt door een combinatie van gewicht en het zeil. De starboard surfplanken zijn door de grootte en het drijfvermogen, stabiele planken om de beginselen van het surfen te leren. Voor de startende surfer is het een spel van vallen en opstaan. De gevorderde kan op verschillende manieren manoeuvres uitvoeren.

Het is mogelijk om een Surfboard te huren per dagdeel of voor de dag.

Dagdeel (vaartijd) Starten tussen Tarief
Ochtend (3,5 uur) 8.30 - 9.30   € 55,00
Middag (4 uur) 12.30 - 13.30  € 70,00
Avond (3 uur)* 18.00 € 55,00
Dag (7 uur) 9.00 - 11.00  € 80,00
     
Huur wetsuit   € 5,00

*de duur van de avondhuur is afhankelijk van de zonsondergang. 

Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De huurprijzen zijn inclusief zwemvesten. Bij de huur van een surfboard gaan wij er vanuit dat de huurder(s) eigenhandig alles kan optuigen en besturen.

Naast dat er bij Zeilschool Vinkeveen diverse cursussen worden aangeboden, bieden wij ook (jeugd)clinics en privélessen aan voor Windsurfen. Bijvoorbeeld voor verjaardagspartijtjes of met een groepje vrienden. Vraag naar de mogelijkheden of kijk verder op de site bij 'Jeugd & Jongeren' of 'Watersport'.