Valk met buitenboordmotor

De Hoora-Valk beschikt over eigenschappen die het varen makkelijker en leuker maken. Dankzij een gasveersysteem is de mast door een minimum aan kracht door één persoon te zetten en te strijken. Daarnaast heeft de boot een ruime kuip en voldoende bergruimte. Wij kunnen gerust stellen dat onze boten in perfecte conditie verkeren.

De boot is uitgerust met buitenboordmotor. Bij de huur van zeilboten gaan wij er vanuit dat de huurder(s) eigenhandig de boot kunnen optuigen, besturen en zeilen.

Het is mogelijk om de Valk met buitenboordmotor te reserveren per dagdeel of voor de dag. Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De huur is inclusief zwemvesten en een tonnetje voor waardevolle spullen, indien gewenst. Tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitstippelen van een mooie zeilroute.

Borgstelling:
Bij het huren van een Valk bent u verplicht vooraf een borgstelling te betalen van € 250,00. Dit kan alleen per pin worden voldaan! Indien er geen schade is geconstateerd door de medewerker van Vinkeveen Haven, wordt dit bedrag direct teruggestort op uw rekening. Het eigen risico in geval van schade bedraagt € 250,00.

Zeilles:
Eerst nog wat beter leren zeilen in de Valk? Neem een zeilles! Kijk hier voor het complete aanbod van privé- en groepslessen voor volwassenen.