De Optimist is een brede stabiele boot, welke ideaal voor de jeugd is en waarin je als beginner perfect leert zeilen. De boot is uitgerust met een kleurrijk zeil en kinderen leren in deze boten op gevoel varen. De beste zeilboot voor kinderen om zelfstandig te zeilen.

Bij de huur van zeilboten gaan wij er vanuit dat de huurder(s) eigenhandig de boot kunnen optuigen en besturen.
Het is mogelijk om de Optimist te huren per dagdeel of voor de dag.

Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.


De huurprijzen zijn inclusief zwemvesten, indien gewenst. Tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitstippelen van een mooie zeilroute.

Zeilles:
Eerst nog wat beter leren zeilen in de Optimist? Neem een zeilles! Kijk hier voor het complete aanbod van privé- en groepslessen voor jeugd.

Naast dat er bij Zeilschool Vinkeveen diverse cursussen worden aangeboden, bieden wij ook jeugdclinics aan in Optimisten voor bijvoorbeeld verjaardagspartijtjes. Vraag naar de mogelijkheden of kijk hier.