• 1 persoon
  • Vanaf € 35,-
  • Per dag of dagdeel

Laser Pico

Lekker actief het water op? Deze kleine zwaardboot laat je het zeilen pas echt beleven. Hoewel er alleen een grootzeil op zit, moet het juist bijgezet worden om goed de plas over te komen. Ervaring in deze sportieve boot is daarom wel vereist.
Hangend in de hangbanden gebruik je de joystick om te sturen. In deze snelle boot is het telkens inspelen met het gewicht op iedere windvlaag. Omslaan hoort dan ook bij een dag Laser Pico zeilen.

Het is mogelijk om de Laser Pico te huren per dagdeel of voor de dag.

Dagdeel (vaartijd) Starten tussen Tarief
Ochtend (3,5 uur) 8.30 - 9.30   € 37,50
Middag (4 uur) 12.30 - 13.30  € 42,50
Avond (3 uur)* 18.00 € 35,00
Dag (7 uur) 9.00 - 11.00  € 70,00
     
Huur wetsuit    € 5,00

*de duur van de avondhuur is afhankelijk van de zonsondergang. 

Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De huurprijzen zijn inclusief zwemvesten en een tonnetje voor waardevolle spullen, indien gewenst. Tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitstippelen van een mooie zeilroute.
Bij de huur van zeilboten gaan wij er vanuit dat de huurder(s) eigenhandig de boot kunnen optuigen en besturen.

Met de wind in de zeilen over de Vinkeveense Plassen varen. Even helemaal niks aan je hoofd, behalve de wind!

Borgstelling:
Bij het huren van een Laser Pico bent u verplicht vooraf een borgstelling te betalen van € 100,00. Dit kan alleen per pin worden voldaan! Indien er geen schade is geconstateerd door de medewerker van Vinkeveen Haven, wordt dit bedrag direct teruggestort op uw rekening. Het eigen risico in geval van schade bedraagt € 250,00.