Deze tamelijk nieuwe zwaardboot is super veelzijdig. Zowel 1-mans als 2-mans (met fok) te zeilen. Voor jeugd, jongeren en volwassenen. En snel! Door zijn uitzonderlijk stijve romp en lange waterlijn is de Fusion de snelste polyethyleen-zeilboot in zijn klasse! Eenvoudig te reven door de mast één of meer slagen te draaien.

Bij de huur van zeilboten gaan wij er vanuit dat de huurder(s) eigenhandig de boot kunnen optuigen en veilig zeilen.

Het is mogelijk om de Fusion te huren per dagdeel of voor de dag. Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De huurprijzen zijn inclusief zwemvesten en een tonnetje voor waardevolle spullen. Tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart'. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitstippelen van een mooie zeilroute.

De Fusion komt voort uit jarenlange ervaring met het produceren van de Laser Pico en is bovendien vergelijkbaar met de RS Feva.

Zeilles:
Eerst nog wat beter leren zeilen in de Fusion? Neem een zeilles! Kijk hier voor het complete aanbod van privé- en groepslessen voor jeugd, jongeren en volwassenen.

Met de wind in de zeilen over de Vinkeveense Plassen varen. Even helemaal niks aan je hoofd, behalve de wind!