• Max. 25 personen
  • Vanaf € 225,-
  • Per dag of dagdeel

Mr. Blue

Voor groepen groter dan 8 personen beschikken wij over de ruime open sloep 'Mr. Blue'. Indien u gewend bent om zelfstandig met boten groter dan 8 meter te varen is het mogelijk om deze sloep te huren. Anderzijds is het ook mogelijk deze boot met schipper te huren voor een rondvaart.
De sloep beschikt over een 5 pk buitenboordmotor die d.m.v. een helmstok te besturen is.

Het is mogelijk om de Mr. Blue te huren per dagdeel (ochtend of middag) of voor de hele dag.
Dagdeel ochtend is van 9.00 - 13.00 uur
Dagdeel middag is van 13.30 - 17.30 uur
Hele dag is van 9.00 - 18.00 uur

Er zijn gratis zwemvesten die u mag gebruiken indien gewenst en tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitstippelen van een leuke vaarroute.
Voor het varen met de Sloep is geen vaarbewijs vereist. Uiteraard geven onze medewerkers u graag een instructie over het gebruik. Verhuur is uitsluitend aan personen boven de 18 jaar en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Borgstelling:
Bij het huren van een sloep bent u verplicht vooraf een borgstelling te betalen van € 250,00. Dit kan alleen per pin worden voldaan! In geval van schade is dit uw eigen risico. Indien er geen schade is geconstateerd door de medewerker van Vinkeveen Haven, wordt dit bedrag direct teruggestort op uw rekening.