I-sloep 735 (diesel)

Ontdek de Vinkeveense Plassen met één van onze luxe sloepen. De boten zijn voorzien van luxe kussens, een buiskap, een hydrolisch stuurwiel en aansluiting voor een elektrische koelbox. Hij wordt aangedreven door een drie cilinder Yanmar dieselmotor, die bijna net zo 'stil' is als de elektromotor. Honden zijn niet toegestaan aan boord van de sloep! Op onze rigiflex zijn honden wél toegestaan.

Het is mogelijk om de sloep te huren per dagdeel of voor de dag. Het is niet verplicht vooraf te reserveren, maar wij adviseren dit wel om uw teleurstelling te voorkomen. Met de annuleringsverzekering kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Er zijn gratis zwemvesten die u mag gebruiken indien gewenst en tevens ontvangt u van ons de ‘Vinkeveense Plassen recreatie- en vaarkaart. Voor het varen met de sloep is geen vaarbewijs vereist. Uiteraard geven onze medewerkers u graag een instructie over het gebruik. Verhuur is uitsluitend aan personen boven de 18 jaar en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Borgstelling:
Bij het huren van een sloep bent u verplicht vooraf een borgstelling te betalen van € 250,00. Dit kan alleen per pin worden voldaan! In geval van schade is dit uw eigen risico. Indien er geen schade is geconstateerd door de medewerker van Vinkeveen Haven, wordt dit bedrag direct teruggestort op uw rekening.

Praktijkles:
Een vaarbewijs is niet nodig voor het huren van onze sloepen, maar bent u nog onzeker in het zelfstandig varen dan kunt u altijd eerst een praktijkles volgen. Meer info over de praktijkles en direct reserveren.