Restaurant

Aan de Vinkeveense Plassen, met aanlegsteiger voor uw boot, vindt u op het terrein van Vinkeveen Haven pannenkoekenrestaurant Het Voordek. Een heerlijke plek als tussenstop van bijvoorbeeld uw fietstocht of wandeling, voor koffie of een borrel met iets lekkers.

Behalve het assortiment aan pannenkoeken, verrassende combinaties en bijzondere klassiekers, staan er diverse andere gerechten op de kaart. Daarnaast bereidt de chef-kok elke maand een wisselend gerecht en speciale pannenkoek buiten de kaart om!

Actuele openingstijden:

Maandag: 16.30 – 21.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 16.30 – 21.00 uur
Vrijdag: 16.30 – 21.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 21.00 uur
Zondag: 12.00 – 21.00 uur

Groepen en evenementen

Voor groepen vanaf 20 personen is het restaurant ook exclusief in te zetten voor feestelijke gelegenheden, lunches en diners. Het naastgelegen terras is tevens goed te gebruiken voor een afsluitende barbecue/buffet na een (watersport)activiteit.

Het Voordek is ook een erg leuk adres voor kinderfeestjes. Zo bieden wij compleet verzorgde jeugdarrangementen in combinatie met bijvoorbeeld watersport- of pannenkoeken bak-clinic, maar kunt u ook met de jarige en zijn/haar vriendjes komen eten als afsluiting van een leuk partijtje.

Klik hier om naar de website te gaan.

Neem contact op
Of bel ons op 0297 - 26 19 90