Over ons

Thuis op het water

Vinkeveen Haven is een veelzijdige watersport- en evenementenlocatie, direct gelegen aan één van de drie plassen die Vinkeveen rijk is. Op de Haven vindt u een breed assortiment aan mogelijkheden; van Vergaderfaciliteiten tot Watersportactiviteiten en van Eten & Drinken tot Overnachten. Via de Bootverhuur is er ook gelegenheid voor dagrecreatie en ontspanning op de Vinkeveense Plassen.

Wij bieden verschillende groepsarrangementen aan, op en langs het water. Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en evenementen, of een dag/weekend met familie en vrienden. Daarnaast is de locatie ideaal voor feestelijke gelegenheden zoals; borrels, verjaardagen en reünies. Tevens is ons Strandhuis een officieel door de gemeente toegekende trouwlocatie.

Bij alle arrangementen en evenementen staat gezelligheid en plezier centraal. Maatwerk is onze standaard!


Locatie

Vinkeveen Haven beschikt over een groot terrein (eiland) met meerdere ruimtes die gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

Restaurant: in juni 2014 opende Pannenkoekenrestaurant Het Voordek haar deuren. Met een ruim terras aan de plas is het een heerlijke plek als tussenstop van bijvoorbeeld uw fietstocht of wandeling, voor koffie of een borrel met iets lekkers. Behalve pannenkoeken staan er diverse wisselende gerechten op de kaart.

Bed&Breakfast: als ideale uitvalsbasis voor de steden Amsterdam en Utrecht, vindt u op het terrein een uniek adres om te overnachten. ‘Out in the Garden’ biedt een prachtig en rustgevend uitzicht over de Vinkeveense Plassen. U verblijft hier in een authentieke Pipowagen.

Groepsaccommodatie: Het Droogdok biedt grote groepen de mogelijkheid tot overnachten in de Haven. Er is ruimte voor 75 slaapplaatsen, verdeeld over meerdere kamers en zijn er voldoende sanitaire voorzieningen. Centraal in het gebouw is een recreatie- en eetzaal, met aansluitend een terras aan het water.

Zakelijke & Feestelijke gelegenheden: in het Strandhuis bevinden zich twee ruimtes; Sailors en De Kombuis, die voor diverse gelegenheden kan worden gebruikt, zowel zakelijk als privé. Naast het sfeervolle interieur bevinden zich binnen 2 bars, garderobe en toiletten. Aangrenzend ligt een overdekt terras met strandje en uitzicht over de Vinkeveense Plassen.


Ligging

Vinkeveen Haven ligt nabij snelweg A2 en aan de provinciale weg N201, waarmee het zeer gunstig en centraal is gelegen. Vanaf Amsterdam of Utrecht bent u binnen 20 tot 25 minuten op onze locatie.
Ons terrein beschikt over circa 50 parkeerplaatsen. Een openbare parkeerplaats (gratis) met een vergelijkbaar aantal parkeerplaatsen is op loopafstand.
Ook per openbaar vervoer zijn wij eenvoudig bereikbaar en is er een goede verbinding naar Amsterdam en Utrecht.
Klik hier voor de route- en reisplanner.

Openingstijden havenkantoor
1 april tot 30 september: maandag t/m zondag van 9.00 – 18.00 uur*.
1 oktober tot 31 maart: maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00u.

*Bij mooi weer en daglicht is het kantoor bereikbaar tot zonsondergang.

Neem contact op
Of bel ons op 0297 - 26 19 90